Loading...

Sympatia.fi on hyväntekemisen osoite

ADRA Finland säätiö on avannut uuden Sympatia.fi -sivuston.
Sivusto esittelee avustus- ja kehitysyhteistyöjärjestö ADRA Finlandin työn eri toimintoja kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Sen kautta voit tukea ruoka-ja vaateavun antamista kotimaan vähävaraisille, auttaa vammaisia lapsia ja nuoria ja luoda yrittäjyyttä ja työpaikkoja Keniassa, tukea naisten ja tyttöjen voimaantumista Ugandassa, kartuttaa katastrofien uhreja auttavaa rahastoamme tai rakentaa lasten koulupolkuja Gambiassa, Keniassa, Nepalissa ja Pakistanissa.

Kotimaassa lahjoitukset mahdollistavat EU- ja ylijäämäruoan jakelun, avustustapahtumien järjestämisen, soppakeittiöiden ylläpidon ja erilaista syrjäytymisen ehkäisyyn liittyvää työtä.
Kehitysyhteistyössä ADRA Finland yhtenä ADRA -verkoston lisenssointivaatimukset täyttäneistä maatoimistoista toimii yhteistyössä luotettavien hankekumppaneiden ja 118 maailman maassa toimivan kansainvälisen verkoston kanssa.  Sen toiminta on valvottua ja katastrofitilanteissa se pystyy nopeasti toimittamaan avun perille.
Verkoston tunnuslauseena on Justice, compassion, love eli suomeksi
oikeudenmukaisuus, myötätunto, rakkaus.

Helppoa lahjoittamista

Lahjoittaminen ADRA Finlandin työn kohteisiin on helppoa. Voit valita joko kertalahjoituksen tai kuukausilahjoituksen. Keräyskulut ovat järjestövertailujen mukaan maan alhaisimpia. Lahjoitetusta summasta vähintään 90 prosenttia menee suoraan lahjoituskohteisiin. Myös hankkeiden hallintokulut ovat säätiössä erittäin alhaiset.
Jos valitset tukemistavaksesi kuukausilahjoituksen veloitetaan valitsemasi summa antamasi pankki/luottokortin tililtä joka kuukauden 6.päivä.

Verkkosivuilla tehtävien lahjoitusten maksuvälittäjänä toimii Verifone Bluecommerce, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Verifone välittää lahjoitukset ADRA Finland säätiölle.

Lahjoittaminen on turvallista. Kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen. Kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä maksutapahtuman tietoja.
Lahjoitussivulla voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai eri pankkien maksukorteilla. Myös Siirto-palvelun käyttö puhelimella maksamiseen onnistuu.

Sympatiaan voit lahjoittaa myös perinteisesti tilisiirrolla tilinumerolla

FI89 8000 1500 5542 42
Lisätietoja lahjoituskohteista löydät nettisivuilta.

Sympatian sydän sykkii lähimmäiselle.

Sympatia on yksi Suomen vanhimmista kansalaiskeräyksistä. Sitä on kerätty taukoamatta jo vuodesta 1921 lähtien.  Keräyksen avulla voitu auttaa käytännössä ja parantaa ihmisten elämänlaatua kohta jo sadan vuoden ajan kotimaassa kuin lukuisissa kehitysmaissa, Euroopassa ja mailman katastrofialueilla.
Sympatia -keräyksen logo, punainen, sykkivä sydän (suunnittelija Heikki O.Jokinen) kuvaa sen henkeä; ihmisistä välittämistä ja huolenpitoa lähellä ja kaukana.

Sympatiaa ovat vuosikymmenten ajan keränneet ja tehneet tunnetuksi lukemattomat ovelta ovelle -kerääjät. He keräävät numeroiduilla listoilla ja sinettilukituilla lippailla ja tilittävät varat keräystilille.
Nyt koronaviruksen vuoksi ovelta ovelle -työ on toistaiseksi jäissä, mutta
Sympatia-fi -sivuston sähköiset lahjoitusmuodot toimivat.

2020-07-02T17:57:37+03:00
Go to Top