Loading...

Vuoden 2021 keräystulos

Sympatia-keräyksen 100-vuotista taivalta juhlittiin vuoden 2021 aikana. Sekä keräyksen pitkä historia että juhlavuoden keräystulos ovat suuria ilonaiheita. Vuoden keräystulos nousi 175 717,47 euroon. Vaikka koronapandemia on hankaloittanut keräämistä, saavutimme yhdessä yli 20 000 € suuremman tuloksen kuin edellisenä vuonna. ADRA Finland kiittää kaikkia vapaaehtoisia kerääjiä ja lahjoittajia! Lahjallanne on merkitys monien elämään.

Vuoden 2021 keräystuloksen varat käytetään vuoden 2022 aikana avustustyöhön, kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. Kotimaan vähävaraisten auttamisen sekä globaalikasvatuksen lisäksi keräysvaroilla tuetaan ainakin seuraavia kehitysyhteistyöhankkeita:

  • Kestävän kehityksen kulttuurien synnyttäminen kouluissa, Kenia. Tässä permakulttuurihankkeessa opetetaan alakoululaisille yrittäjyyttä, sosiaalista vastuuta, taloudenhoitoa ja tuetaan koulumenestystä. Hanke tarjoaa kouluille ja kotitalouksille ruokaturvaa, poistaa äärimmäistä köyhyyttä ja antaa mahdollisuuden säästää koulumaksuihin ja muihin elämän välttämättömiin hankintoihin. Tutustu hankkeeseen katsomalla ADRA Finlandin YouTube-kanavalla oleva video: https://youtu.be/1h7JTT40Bpw.
  • Surgical Safaris, Kenia. Hanke toteuttaa korjaavia leikkauksia pääsääntöisesti liikuntavammaisille lapsille ja nuorille Länsi-Keniassa. Vuosien aikana hankkeessa on tehty reilut tuhat leikkausta. Leikkausten jälkeen mm. lasten ja nuorten mahdollisuus käydä koulua sekä työllistyä myöhemmin paranee. Koulutuksella taistelemme köyhyyttä vastaan.
  • Young mothers, Uganda. Hanke kouluttaa nuoria, pääsääntöisesti koulusta pudonneita yksinhuoltajaäitejä ompelijan ammattiin sekä opettaa mielenterveyteen ja hyvinvointiin, terveyteen, ravintoon, hygieniaan ja seksuaaliterveyteen liittyviä asioita. Hanke tarjoaa nuorille äideillä tietoa ja taitoa itsestä ja omasta perheestä huolehtimiseen.
  • Koulupolku: Gambia, Kenia, Nepal ja Pakistan. Koulupolkuhankkeessa tuetaan lasten ja nuorten opiskelumahdollisuuksia peruskoulussa ja jatko-opinnoissa sekä ammatillisissa opinnoissa jopa yliopistokoulutukseen saakka. Köyhyyttä vastaa taistelemisen lisäksi koulutus tukee kehittyvien maiden yhteiskuntien kehittymistä.

Tervetuloa Sympatia-keräyksen pariin kerääjäksi ja lahjoittajaksi vuonna 2022!

Kiitos, että olet ollut mukana tukemassa toimintaamme!

Jatketaan yhdessä hankkeen tukemista Sympatia-keräyksen kautta sivulla www.sympatia.fi.

ADRA Finland säätiön rahankeräyslupa RA/2022/38.

Jakaa artikkelin

2022-02-24T19:16:13+02:00
Go to Top