Loading...


Hear me. See me. Walk with me.
– Taidekilpailu lapsille, nuorille ja perheille

Käytä luovuuttasi ja tue ulkomaalaisia keskuudessamme.
Hear me. See me. Walk with me! -taidekilpailu kutsuu lapsia, nuoria ja perheitä kaikkialla Euroopassa käyttämään luovuuttaan oppiakseen, ymmärtääkseen ja tukeakseen ihmisiä, jotka ovat joutuneet pakenemaan kotimaastaan.

Tämä taidekilpailu on tilaisuutesi käyttää luovuuttasi edistääksesi hyvää. Maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa ihmistä on paennut kodeistaan ​​konfliktien ja vainon tähden. Lapset, nuoret ja perheet voivat käyttää kykyjään viestiäkseen taiteen avulla, että jokainen ansaitsee tulla kohdelluksi ystävällisesti, oikeudenmukaisesti, myötätuntoisesti ja rakkaudella.

Kenelle?
Kilpailu on avoin kaikille 5–25-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä perheille.
Kaikkien taideteosten tulee olla osallistujien aitoja ja alkuperäisiä töitä. Vanhemmat voivat tarjota vähäistä apua pienemmille lapsille.

Kilpailuluokat

  • 5–9 vuotta
  • 10–14 vuotta
  • 15–18 vuotta
  • 19–25 vuotta
  • Perheet

Teemat

  1. TOIVON KÄDET: Jokainen on rakkauden, huolenpidon ja ystävällisyyden arvoinen. Kodeistaan paenneiden henkilöiden toivottaminen tervetulleeksi keskuuteemme palauttaa heidän toivonsa ja ihmisarvonsa.
  2. LAPSILLE MAHDOLLISUUS KOULUUN: Jokaiselle pakolaislapselle tulee antaa mahdollisuus saada laadukasta koulutusta.

Arviointi
Teokset arvioidaan iän mukaan. Teokset arvioi taidetoimikunta ja kriteereinä ovat teoksen luovuus ja viesti – kuinka tehokkaasti teos välittää ystävällisyyden, toivon ja solidaarisuuden sanomaa.

Taideteokset
Kilpailuun otetaan vastaan kaksiulotteisia teoksia, esim. maalauksia, piirustuksia, kollaaseja ja sarjakuvia. Ota teoksestasi hyvälaatuinen kuva ja lähetä se verkkosivumme kautta.

Kuka voittaa?
Taidetoimikunta arvioi taideteokset ja valitsee kustakin kilpailuluokasta kolme parasta työtä. Kriteereinä ovat teoksen luovuus ja viesti – kuinka tehokkaasti teos välittää ystävällisyyden, toivon ja solidaarisuuden sanomaa. Valinnan jälkeen ADRA järjestää 18.–28.5. sosiaalisessa mediassa äänestyksen voittajien valitsemiseksi.

Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse äänestyksen päätyttyä. Online-palkintojenjakotilaisuus julkaistaan kansainvälisenä pakolaisten teemapäivänä 18.6.2022.

Voittajat saavat eri ikäryhmille sopivia palkintoja, kuten koulutarvikkeita, lahjakortteja Camporeelle, nuorisoleirille tai kongressille osallistumiseen tai vapaaehtoiskokemuksen ADRA-hankkeessa Euroopassa. Voittajat voivat myös lahjoittaa palkintonsa arvon, jolloin ADRA toimittaa koulutarvikkeita pakolaislapsille.

Oikeudet
Osallistumalla annat ADRAlle luvan käyttää teostasi edistämään kaikkien lasten koulutusta. Teostasi voidaan jakaa sosiaalisessa mediassa ja käyttää koulutusmateriaalina maahanmuuttokysymysten yhteydessä.

Lisätietoja
Lisätietoja kilpailun teemoista ja pakolaisuudesta Hear me. See me. Walk with me -taidekilpailun sivulta.

EUD:
TED: tai
ADRA EU: tai

Jakaa artikkelin

2022-04-20T13:27:10+03:00
Go to Top