Loading...

Maailma kylässä – Kestävän kehityksen kulttuurifestivaali Helsingissä

ADRAn näyttelypisteellä vierailleen ulkoministeri Pekka Haaviston (vas.) kanssa ADRAn hankevastuuhenkilö Jaana Lahtinen ja toiminnanjohtaja Jani Virolainen.

”Maailma kylässä 2022 onnistui yli odotusten ja keräsi kokonaisuudessaan 21 500 yleisön Helsingin Tiivistämöön, Allas Sea Poolille, Kauppatorille, Kino Reginaan, Temppeliaukion kirkkoon sekä verkkotapahtumien pariin. Perinteikkäällä ilmaisfestivaalilla järjestettiin yli 40 ohjelmanumeroa konserteista, puheohjelmaan, dokumenttielokuviin sekä järjestöjen Mahdollisuuksien toriin.”. Näin raportoi Maailma kylässä -festivaalien tiedote sen jälkeen kun festivaalia oli vietetty 28.–29.5. eri puolilla Helsinkiä.

ADRA Finland osallistui festivaaleille omalla näyttelypisteellään järjestöjen Mahdollisuuksien torilla. Päivän aikana saimme keskustella yli sadan kehitysyhteistyöstä kiinnostuneen henkilön kanssa kertoen ADRAn toiminnasta ja osallistumismahdollisuuksista. ADRAn näyttelypisteellä oli myynnissä tuotteita Ugandasta, joiden myyntituotolla tuetaan Ugandan teiniäitien parissa tehtävää työtä.

Festivaali järjestettiin nyt pienimuotoisemmin kuin aikaisemmin ja hajautettiin useaan paikkaan käytännön syistä. Ensi vuonna on tarkoitus järjestää tapahtuma jälleen suurtapahtumana Suvilahden alueella toukokuun viimeisenä viikonloppuna 27.–28.5.2023.

Jakaa artikkelin

2022-06-01T23:11:49+03:00
Go to Top