Loading...

Haemme toiminnanjohtajaa ADRA Finland säätiölle

ADRA Finland säätiö sr on Suomen Adventtikirkon perustama säätiö, joka tekee arvoperusteista kansainvälistä kehitysyhteistyötä ja kotimaan sosiaalista työtä sekä antaa humanitaarista apua. Säätiön tarkoituksena on vähentää köyhyyttä ja syrjäytymistä, edistää elämänhallintaa ja kokonaisvaltaista terveyttä sekä ympäristön-, ilmaston- ja luonnonsuojelua. Säätiö edistää kestävää kehitystä ja tasa-arvoa sekä vahvistaa kasvatus- ja valistustyötä.

Kansainvälisissä kehitysyhteistyöhankkeissa säätiö toimii yhteistyössä vapaaehtoistoimijoiden, hankekumppaneiden ja kansainvälisen ADRA-verkoston maatoimistojen kanssa, joita löytyy yli sadasta maasta. Kotimaassa säätiö keskittyy ruoka-apuun ja vähävaraisten avustamiseen, missä tehtävässä sitä avustaa vaihtuva joukko vapaaehtoistoimijoita.

Säätiön toiminta rahoitetaan pääasiassa valtiolta haettavilla hankerahoituksilla sekä rahankeräyksellä ja lahjoituksin.

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin säätiö hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toiminnanjohtajaa. Tehtävän suunniteltu aloitusajankohta on 1.8.2023.

Tehtävä ja palkkaus:

ADRA Finland säätiö toimii kotimaassa sekä kansainvälisissä temaattisesti kohdennetuissa hankkeissa. Säätiön toimisto sijaitsee Tampereella, mutta tehtävää on mahdollista hoitaa säätiön hallituksen kanssa erikseen sovitusti suurilta osin myös etänä.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on huolehtia säätiön tarkoituksen toteutumisesta ja hoitaa säätiön päivittäistä hallintoa. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu huolehtia säätiön rahoittaja- ja yhteistyösuhteista, viestinnästä sekä siitä, että säätiön kirjanpito on lainmukainen ja varainhankinta ja -hoito on luotettavalla tavalla järjestetty. Tehtäviin kuuluu toimia myös esimiehenä säätiön työntekijöille.

Edellytämme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Kokemusta kansalaisjärjestötyöstä ja hanke/ohjelmatyöstä sekä niiden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista
 • Kokemusta varainhankinnasta
 • Hyviä koordinointi-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen kansainvälisistä tehtävistä
 • Kehitysyhteistyön, sosiaalisen työn ja vapaaehtoistyön tuntemuksen
 • Kokemuksen johtotehtävistä ja kyvyn hallita laajoja asiakokonaisuuksia
 • Ymmärryksen kansainvälisen adventtikirkon ja ADRA-verkoston toiminnasta ja toimintaan liittyvistä arvoista.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen, monipuolisen ja maailmaa muuttavan työtehtävän
 • Mahdollisuuden joustavaan monipaikkatyöhön
 • Palkkauksen 3257,10–4136,00 € ADRAn palkkaluokkien sekä henkilön koulutuksen ja työkokemuksen mukaisesti.

Näin haet:

Mikäli koet haettavan tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi 19.6.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen . Laita viestiin otsikoksi ”ADRA Finland, toiminnanjohtaja”. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, josta käy ilmi tehtävän hoitamiseen liittyvät eritellyt ansiosi ja työtehtävän hoitoon liittyvä motivaatiosi.

Lisätietoja ADRA Finlandin toiminnasta saat osoitteesta www.adra.fi ja www.sympatia.fi. Lisätietoja tehtävästä toiminnanjohtaja Jani Virolaiselta, 040 099 2953 tai jani.virolainen@adra.fi. Pidätämme oikeuden olla valitsematta tehtävään ketään hakijoista.

Jakaa artikkelin

2023-05-22T11:22:50+03:00
Go to Top