Loading...

ADRA Finland säätiön hallitus valitsi säätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi kasvatustieteen maisteri Merja Heikkilän, joka aloitti tehtävässä 1.8.2023.

Näin uusi toiminnanjohtaja kertoo itsestään ja taustastaan:

Merja Heikkilä

Jo pikkutyttönä unelmoin, että haluaisin jotenkin auttaa ihmisiä köyhissä maissa. Unelma on monella tapaa konkretisoitunut työskennellessäni opetus- ja johtotehtävissä sekä vapaaehtoisprojekteissa eri puolilla maailmaa. Kokemusteni kautta halu toimia vähempiosaisten hyväksi on vain kasvanut. Siksi halusin tarjota osaamistani ja laajaa kokemuspohjaani ADRA Finlandin käyttöön sen etsiessä uutta toiminnanjohtajaa. 

Rehtorin ja koulunjohtajan töissä Mikronesiassa ja Ruandassa sain vankkaa kokemusta monipuolisista, laajoista ja vastuullisista työtehtävistä. Erilaisia ihmisiä olen oppinut kohtaamaan kunnioittavasti ja herkällä korvalla kuunnellen niin arjen keskellä kuin erityistilanteissa, kuten esimerkiksi Kroatian tulvakatastrofin keskellä ja Ugandan Ruandan suurlähetystön itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla. Suorittamani opinnot henkilöstöjohtamisesta, työ- ja organisaatiopsykologiasta ja tuotekehitystyöstä luovat myös hyvää pohjaa onnistumiseen toiminnanjohtajan tehtävissä. 

Positiivisena ihmisenä uskon siihen, että maailmasta voidaan tehdä parempi paikka ja sen eteen haluan tehdä töitä ennakkoluulottomalla ’Can do’ -asenteella ja iloisella tekemisen meiningillä. Kun vastaan tulee jotain, mitä en vielä osaa, sen opettelen. Ja paljon olenkin jo saanut uutta opetella tähän mennessä! Oppiminen jatkuu ja suurella mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea tulevaisuus ADRA:ssa tuo tullessaan. 

Jakaa artikkelin

2023-09-14T14:00:57+03:00
Go to Top