Loading...

Villasukkahaaste

Osaatko neuloa villasukkia? Teetkö sitä jopa mielelläsi? Neulotko ihan iloksesi ja mietit, että mihin nämä kaikki villasukat oikein laittaisi? Meillä on siihen ratkaisu!

Virittele puikkosi tuottamaan MIESTEN villasukkia. Niille on kova kysyntä. Miten ihanaa olisikaan voida antaa upouudet villasukat esim. asunnottomille Asunnottomien yön tapahtumissa 17.10., vähävaraisille Iloinen Mieli -tapahtumien yhteydessä ympäri Suomea tai Yksinäisten/vähävaraisten joulujuhlassa Nummelassa 24.12. Meillä vaan ei ole sukkia, mitä antaa…

ADRA Finland ottaakin enemmän kuin mielellään vastaan villasukkalähetyksiä osoitteeseen Kopunkuja 10 A, 03100 Nummela.

Pistäkää vaikka paikallisesti villasukkatalkoot pystyyn ja lähettäkää kerralla kaikki sukat, niin säästyy postikuluissa. Tai laittakaa sukat esim. paikallisen pastorin tai jonkun muun kyytiin, joka kulkee Kopussa päin.

Katselkaa myös ympärillenne siellä kotipaikkakunnalla, kuka siellä olisi villasukkien tarpeessa ja yllättäkää joku iloisesti.

Jos et osaa itse neuloa, voit vaikkapa hankkia lankoja ystävällesi/tutullesi, joka osaa.

Sen lisäksi, että villasukat lämmittävät jalkoja, ne lämmittävät myös neulojan ja sukkien saajan mieltä. Haastamme juuri sinut mukaan lämmittämään jalkoja ja mieliä!

Jakaa artikkelin

2023-09-19T19:08:30+03:00
Go to Top